Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf Variant Bluemotion

Nieuws: Volkswagen Golf Variant Bluemotion

Golf Variant Bluemotion: 14% bijtelling

05.03.2013

Lease een Volkswagen Golf Variant Bluemotion en je profiteert van maximaal belastingvoordeel. De nieuwe Golf Variant valt als Bluemotion namelijk in de categorie van 14% bijtelling.

De Renault Mégane Estate en Ford Focus Wagon krijgen er een geduchte concurrent bij in de vorm van de kersverse ´Auto van het Jaar 2013´. Volkswagen heeft namelijk de nieuwe Golf Variant gepresenteerd welke er meteen ook als Bluemotion komt. We kunnen er vergif op innemen dat een groot deel van de productie rechtstreeks naar Nederland zal komen aangezien hij (alleen) dit jaar in aanmerking komt om ingeschaald te worden in de felbegeerde categorie voor 14% bijtelling.

110 pk TDI
Wie voor eind 2013 de nieuwe Golf Variant Bluemotion afgeleverd krijgt kan gedurende de gehele looptijd van zijn of haar contract rekenen op deze 14% bijtelling. Dat alles is te danken aan de 110 pk en 250 Nm sterke 1.6 liter TDI-motor welke zeer efficiënt met brandstof omspringt. Samen met diverse aanpassingen aan de carrosserie (verbetering van de luchtweerstand), een aangepaste versnellingsbak en banden met een lagere rolweerstand scoort de Golf Variant Bluemotion slechts 87 g/km. Het verbruik ligt met 3,3 l/100 km eveneens bijzonder laag. En daar profiteer je van!

De prijzen van de nieuwe Golf Variant Bluemotion worden in aanloop naar zijn marktintroductie bekend gemaakt. Die staat gepland voor deze zomer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model