Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf R-Line

Nieuws: Volkswagen Golf R-Line

Volkswagen Golf ook met R-Line

26.04.2013

Het studiemodel van de Volkswagen Golf R-Line konden we op de Autosalon van Genève al aanschouwen, nu is het tijd voor de productieversie. En die ligt zoals verwacht niet ver af van het origineel.

Bij de lancering van de zevende generatie Volkswagen Golf sprongen bij bijna niemand de woorden 'sportief' en 'expressief' in het hoofd. Hoe herkenbaar het gezicht van de nieuwe Golf-familie ook is, de lijnen zijn niet overal even spannend. Het is een designtactiek die Volkswagen al decennialang hanteert. Voor de klanten die wat meer blits willen is er traditioneel de R-Line uitvoering.

Optisch
Voor de Golf VII is het R-Line pakket voortaan opgedeeld in drie niveaus: Exterieur, Interieur en Sport. De eerste twee uitvoeringen omvatten eigenlijk alleen visuele veranderingen. De Exterieur-versie heeft onder meer mistlampen, een achterspoiler in carrosseriekleur, voor- en achterbumpers met R-styling, wijd uitlopende dorpels, zwarte diffuser en een speciale grille in glanzend zwart met R-Line logo.
Vink je de uitvoering 'Interieur' aan, dan krijg je een Golf met instaplijsten van roestvrijstaal, zwarte hemelbekleding, RVS-pedalen, sportstoelen met microvezel 'San Remo'-bekleding en R-Line logo en een met leder bekleed multifunctioneel stuurwiel, uiteraard met de R-Line badge.

Sport
Als laatste is er het Sportpakket, die naast uiterlijke veranderingen in de vorm van getinte zijruiten en achterruit ook een speciaal sportonderstel bevat. Samen met een sportievere besturing moet het rijplezier met dit pakket 'bijzonder dynamisch' zijn. Het volledige aanbod kan worden afgerond met de keuze uit andere 17 of 18 inch lichtmetalen velgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model