Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf Plus

Nieuws: Volkswagen Golf Plus

Meer details Volkswagen Golf Plus uitgelekt

04.12.2008

Een dag voor de officiële onthulling zijn er opnieuw deatils en foto´s van de nieuwe Volkswagen Golf Plus uitgelekt. Op de afbeeldingen is nog duidelijker te zien hoe de Golf Plus vanaf maart 2009 in de showrooms staat. Ook weten we nu hoe de achterkant eruit gaat zien.

Zoals gezegd heeft de extra ruime Golf veel overeenkomsten met de Golf VI, maar zijn er - behalve z´n buitenmaten - toch enige verschillen te ontdekken. Meest opvallend zijn de andere lichtunits waarbij de achterlichten een andere indeling hebben. Ook de achterbumper is wezenlijk anders dan bij de Golf VI. Binnenin zien we grotere verschillen. Bij de Plus is er meer sprake van een (afzonderlijk) dashboard, terwijl die bij de Golf VI meer overloopt in de tunnel tussen de voorstoelen. Het ontwerp van de deurpanelen is tevens nieuw, evenals de beschikbare bekledingstoffen. Kortom, Volkswagen heeft niet bij uitsluitend het vergroten van de buitenmaten gehouden. Net zoals dat bij de Plus op basis van de Golf V het geval was.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model