Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf Plug-in Hybrid

Nieuws: Volkswagen Golf Plug-in Hybrid

Golf Plug-in Hybrid gaat leasemarkt veroveren

22.02.2013

Technisch is de Volkswagen Golf Plug-in Hybrid identiek aan de Audi A3 e-tron en dat betekent een potentiële leasetopper. Hij komt in aanmerking voor maximale korting op de bijtelling en maakt sociaal verantwoord ondernemen wel heel gemakkelijk.

We werden nogal overrompeld door de specificaties van de Audi A3 e-tron. Een gecombineerd vermogen van liefst 204 pk, een koppel van 350 Nm en een topsnelheid van 222 km/h. En ook de bekende sprinttijd van nul naar honderd in 7,6 seconden is ronduit vlot te noemen. Ondanks de pittige cijfers schommelt het gemiddelde verbruik rond de 1,5 l/100 km, waarmee het bijbehorende 7% bijtelingslabel lonkt. Een knap staaltje techniek die moederbedrijf Volkswagen natuurlijk niet alleen aan Audi voorbehouden laat. Nee, ook de immer populaire Golf kan een dergelijke aandrijflijn gebruiken om een vuist te maken naar de concurrentie. Volkswagen noemt hem de Golf Plug-in Hybrid.

Genève
Wanneer de Volkswagen Golf Plug-in Hybrid exact bij de dealers verschijnt is nog onduidelijk, wel weten we dat de energiezuinige Golf te zien is in Genève. Meer informatie over de middenklasser verwachten we dan ook op de beursvloer te ontvangen, waar tevens de volledig elektrische e-Golf zal schitteren. Het worden zuinige tijden bij Volkwagen!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model