Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Nieuws: Volkswagen Golf GTI

VW Golf GTI Black Dynamic

21.05.2012

Een GTI-event is natuurlijk niet compleet zonder het model waarmee het allemaal begon. En dus nam Volkswagen ook enkele Golf’s GTI mee naar Wörthersee 2012, waaronder deze Black Dynamic.

Zelfs tijdens Wörthersee GTI Treffen 2012 stelt Volkswagen zich vrij bescheiden op. Want zeg nu zelf, het zijn de showveters van Seat en Skoda die heel wat meer aandacht naar zich toe trekken dan deze Volkswagen Golf GTI Black Dynamic. Maar niets is wat het lijkt. Zodra je een kijkje binnenin neemt en de motorkap opent val je van de ene in de andere verbazing.

Blazen
Bij deze opgekalefaterde Golf GTI Black Dynamic ligt de klemtoon namelijk zwaar op het laatste woord in de modelbenaming. Want als je al niet weggeblazen wordt door de liefst 1.800 Watt producerende audioinstallatie die is ingebouwd, dan doen de 360 paarden dat wel. Deze Volkswagen blaast dus zeker een serieus deuntje mee. Verder is de GTI Black Dynamic uitgerust met 19 inch wielen, een verlaagd onderstel en niet te missen eindpijpen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model