Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Prijs Volkswagen Golf GTI bekend gemaakt

16.04.2009

Volkswagen heeft de vanafprijs van de Golf GTI bekend gemaakt. De prijslijst start bij € 31.650,- voor de driedeurs GTI. De vijfdeurs kost minimaal € 32.250,-. Omgerekend is dat - voor de driedeurs - exact 150 euro per pk.

Volkswagen Golf GTIDe Golf GTI wordt nog altijd gezien als de voorvader van alle hot-hatchbacks die er in de loop van de jaren op de markt zijn gekomen. En meer dan ooit tevoren straalt de GTI deze volwassenheid ook uit. Zijn stoere front met andere bumpers, rechtopstaande mistlampen en kenmerkende grille met de letters GTI bepalen het beeld van voren. Van opzij en aan de achterzijde zijn het de wielen, zijskirts, achterspoiler en dubbele uitlaat die het geheel op smaak brengt. Het lekkerste ligt uiteraard onder de kap. Daar is de 211 pk sterke 2.0 liter TFSI-motor gemonteerd die de Golf GTI in 6,9 seconden naar 100 km/h moet doen laten sprinten.

Leverbaar vanaf de zomer
Vlak voor de zomer staat de nieuwe Golf GTI bij de dealers. Voor alle details verwijzen wij u graag naar ons eerder verschenen uitgebreide artikel inclusief fotogallery.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model