Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Nieuws: Volkswagen Golf GTI

JE Design pakt Golf GTI aan

20.07.2010

Uitgekeken op je standaard Volkswagen Golf GTI?! En inmiddels ook wel gewend aan dat vermogen? We verwelkomen JE Design als nieuw lid van de tunersclub-van-opgevijzelde-GTI-tjes.

Met trots laat JE Design weten dat hun Volkswagen Golf GTI een halve tel van de oorspronkelijke sprinttijd naar 100 km/h heeft weten af te halen. Zes-komma-vier seconden doet de GTI van de tuner uit het Duitse Leingarten erover. Hiervoor waren 60 paardenkrachten en 90 Newtonmeters meer nodig (totaal 270 pk en 370 Nm) welke werden verkregen door de parameters van het motormanagement aan te passen. Dit doet JE geheel in hun eigen workshop voor een som van € 1.549,- en met zoveel vakmanschap dat het daarbij gerust een jaar garantie op de 2.0 liter TFSI-motor, de turbo, versnellingsbak en de aandrijflijn durft te geven. Heeft jouw GTI er alweer meer dan 100.000 km opzitten of is 'ie ouder dan twee jaar dan kost deze zekerheid je € 199,-.

Optische vooruitgang
Volkswagen Golf GTIJE Design liet het niet alleen bij motortuning zitten. Ook aan de buitenkant is de Golf GTI onder handen genomen. Het arsenaal aan opsmuk bestaat een aerodynamische voorspoiler inclusief frontsplitter in carbonlook. Voor € 349,- monteren ze het voor je. Voor de zij-skirts vraagt JE een bedrag van € 299,- en de achterbumperspoiler kost vijftig euro minder. De op één na duurste optische accessoire trekt de meeste aandacht, te weten het € 899,- kostende sportuitlaatsysteem. De verlagingset (35 mm) vraagt om een bijbetaling van € 159,- en dan nog steel je niet de show met de € 2.930,- kostende 19 inch wielen in matzilver.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model