Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Nieuws: Volkswagen Golf GTI

Golf R-prestaties voor MTM Golf GTI

21.10.2009

Heb je zojuist je fonkelnieuwe Golf GTI in ontvangst genomen en baal je ervan dat Volkswagen ook meteen met een Golf R komt. Rij dan even binnen bij MTM in het Zuid-Duitse Wettstetten en scheur als een Golf R weer naar buiten.

MTM (Motoren Technik Mayer) heeft namelijk gesjoemeld met de software van de Volkswagen Golf GTI en nadien levert de auto 270 pk en 390 Nm. Dit kunstje kan de tuner ook voor jou regelen tegen een tarief van € 1.199,-. Daar komen nog de installatiekosten á € 125,- bij, maar dat is nog altijd een stuk voordeliger dan de € 12.000,- die de Golf R meer kost ten opzichte van de Golf GTI (€ 31.650,-). Echter krijgt je bij de R voor die extra 12 mille wel een extra lekkere stylingkit en nog veel interessanter:  vierwielaandrijving. De GTI moet het uitsluitend met een krachtverdeling op de voorwielen doen. Kijk, in dat geval zou de Golf R toch wel eens sneller van z'n plek kunnen komen. In ieder geval bij regen.

Overige upgrades
Volkswagen Golf GTINiet alleen voor een motoroppepper kun je bij MTM met je Golf GTi terecht. De tuner levert ook nog andere upgrades in de vorm van een tweetal sportuitlaatsystemen (€ 1.747,- bij enkele eindpijp, € 2.401,- bij vier eindpijpen, remmerij van Brembo (vanaf € 3.450,-) en spoorverbreders (€ 105,-). Andere wielen in de maat 18 inch zijn verkrijgbaar voor € 1.877,-. Inclusief banden van Continental komt de set op € 3.270,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model