Cabrio Special 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf Cabriolet

Nieuws: Volkswagen Golf Cabriolet

1 april?! Rolbeugel op Golf Cabriolet

04.04.2012

Opvallend nieuws, Volkswagen biedt weer een rolbeugel aan op de Golf Cabriolet. Het karakteristieke element van de eerste tot en met derde generatie Golf Cabriolet verdween op deze vierde generatie en dat viel blijkbaar toch niet in de smaak bij alle klanten.

Een esthetisch voordeel, maar vooral ook een gemakkelijkere instap naar achteren”, dat was volgens Volkswagen dé reden om de rolbeugel op de nieuwe Golf Cabriolet te laten vervallen. En eerlijk gezegd waren wij er niet rouwig om. Het is weliswaar een klassiek stylingdetail, maar zonder beugel ziet de Golf Cabrio er net wat flitsender uit. Klanten dachten er toch anders over!

Designgimmick
Naar aanleiding van vele verzoeken heeft Karmann, waar de Golf Cabriolet gebouwd wordt, een nieuwe rolbeugel ontwikkeld. Die is puur esthetisch van aard, maar kost toch nog een lieve € 1.225,-. Ja, dat is een heel bedrag voor een designgimmick. Maar opvallender nog is dat de rolbeugel vanaf 1 april (zondag) leverbaar wordt. En dat deed ineens bellen rinkelen. Volkswagen heeft niet voor niets die rolbeugel laten vervallen. En op basis van marktonderzoek had toch op voorhand wel gebleken dat mensen die graag terug zouden zien. Wat ons betreft neigt dit wel heel erg naar een 1 april grap!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model