Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Golf Cabrio

Nieuws: Volkswagen Golf Cabrio

Caractere leukt VW Golf Cabrio op

06.10.2011

Een nieuwe Volkswagen, een nieuwe Caractere. De naast Volkswagen ook Audi-tuner uit het Belgische Werbomont stortte zich op de nieuwe Golf Cabrio en dit is het resultaat.

Meteen bij het binnenvallen van het persbericht konden we de bijbehorende foto's eigenlijk al raden. Sinds jaar en dag leukt Caractere hun creaties op dezelfde manier op. Waarom zou dat dit keer anders zijn. Of het nu een Volkswagen of een Audi betreft, de bodykit is op details na continu krek eender met dat van het daarvoor gepresenteerde model. Idem dito voor de beschikbare wielen. Het in verschillende maten verkrijgbare lichtmetaal van het type CW1 is inmiddels stokoud.

Vraag en wederhoor
Inmiddels heb je vast al wel door dat we Caractere willen aansporen om het roer eens om te gooien. Maar zolang de tuner goed verkoopt zullen ze daar vast geen gehoor aan geven. En ach, ook de opgedirkte Golf Cabrio mag dan weinig origineel zijn, lekker dik oogt hij wel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model