Afdrukken Stuur door via E-mail  
 
Afdrukken Stuur door via E-mail  
Nieuws: Volkswagen Fox

Nieuws: Volkswagen Fox

Gefacelifte Volkswagen Fox onthuld

29.10.2009

De Volkswagen Fox is voorzien van een nieuw gezicht. Eindelijk loopt het model daarmee in de pas met de rest van de Volkswafgen-familie. Sterker nog, het lijkt wel een gekrompen Polo. Hoe dan ook, Volkswagen heeft haar Benjamin eindelijk maar aansluiting laten vinden bij de rest.

Volkswagen FoxDe oude Fox is er bijna niet meer in te herkennen. Het compleet nieuwe front, de nieuwe spiegels, lichtmetalen wielen en sterk gewijzigde achterbumper en lichtunits doen de oude Fox snel vergeten. Ook het interieur, dat gedateerd en oubollig was, is compleet naar deze tijd getild. Ook hier zijn de componenten van de nieuwe Polo duidelijk te zien.

Niet voor Europa
Volkswagen FoxGoed nieuws allemaal, maar helaas. De in Brazilië geproduceerde Fox komt niet (meer) naar Europa. Volkswagen blijft hier tot halverwege 2010 het oude model voeren om daarna de Fox definitief te schrappen in het Europese leveringsgamma. Daarvoor in de plaats zal straks de nog kleinere Up! komen. Toch jammer, hoort de Fox eindelijk bij de familie en dan wordt ´ie alweer verstoten.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model