Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen-Ford alliantie bedrijfsauto's

Nieuws: Volkswagen-Ford alliantie bedrijfsauto's

Volkswagen en Ford overwegen strategische alliantie

21.06.2018

Het regent opvallende samenwerkingen deze dagen. Extra opmerkelijk daaraan is dat er telkens een merk binnen de VAG mee gemoeid is. Ditmaal is het Volkswagen zelf dat momenteel rond de tafel zit met Ford voor de gezamenlijke ontwikkeling van de volgende generatie bedrijfsauto's.

De Volkswagen Groep is merkbaar haar kansen op een gezonde toekomst aan het vergroten. Liet Audi gisteren weten dat het in het huwelijksbootje is gestapt met Hyundai omtrent brandstofceltechnologie, kwam Porsche er vlak achteraan met diens inmenging bij Rimac, nu zijn het Volkswagen en Ford die bekendmaken dat ze aan het praten zijn over hoe ze bedrijfsauto's beter en efficiënter kunnen maken.

Diepgaande besprekingen
Er is nog niets definitief. Mar voorlopige gesprekken zijn reeds gevoerd. Een industriële samenwerking moet beide merken in staat stellen om een uitgebreide wereldwijde productportfolio te creëren en natuurlijk ook om het concurrentievermogen te verbeteren. Hoe dan precies? Daarover wordt nogal geheimzinnig gedaan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model