Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Eos

Nieuws: Volkswagen Eos

Volkswagen Eos in Caractere-outfit

04.03.2008

Caractere presenteert een sportpakket voor de Volkswagen Eos. De Coupé-Cabriolet van Volkswagen is door Caractere voorzien van diverse exterieuraccessoires die de Eos een extra sportief aanzien geven.

Nieuws Volkswagen EosWie niet kan wachten op de Eos R36 moet dus even bij Caractere kijken.

Caractere is een tuner die zich vooral heeft toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van sportieve accessoires voor Volkswagens en Audi´s. In tegenstelling tot veel tuners is Caractere echter alleen gericht op accessoires en blijft onderhuidse tuning voorbehouden aan bijvoorbeeld Abt Sportsline en JE Design.

Eos sportpakket

Nieuws Volkswagen EosAan de voorzijde springt de dikke voorbumper direct in het oog. De grote luchtinlaten zijn voorzien van honingraatgaas en de mistlampen zijn mooi geïntegreerd. De chromen grille is in een donkere kleur gespoten en past daardoor in het geheel. Aan de zijkant zien we skirts en een setje 19 inch lichtmetalen wielen. De achterzijde van de Caractere Eos dankt zijn sportieve aanblik aan de spoiler op de kofferbak en de sportbumper. Twee dikke uitlaatpijpen zorgen voor een lekkere sound en tegelijk maken die het plaatje compleet.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model