Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen e-Golf McDrive Edition

Nieuws: Volkswagen e-Golf McDrive Edition

Bloedserieus: Volkswagen e-Golf McDrive Edition

27.11.2018

Volkswagen maakt het ons niet makkelijk vandaag. Moesten we vanochtend nog ons gelaat in de plooi proberen te houden bij een gitzwarte Touareg (vandaag is Black Friday, weet je nog?), nu presenteert het Duitse merk deze e-Golf McDrive Edition. Ja, ook wij hebben moeite een glimlach te onderdrukken. Maar deze unieke Golf is wel degelijk een bloedserieuze bedoening.

Een elektrische Golf exclusief voor de McDrive van McDonalds. Hoe dan? Nou, allereerst is er de kleurencombinatie op de koets. Dat voldoet geheel aan de huisstijl van 's wereld bekendste fastfoodketen. We missen alleen nog een grote, lichtgevende 'M' op het dak.

Binnenin wordt dan echter meer dan goedgemaakt met – jawel – sfeerverlichting vergelijkbaar met dat van de McDonalds-filialen, een verwarmd dashboardkastje voor de frietjes, burgers en wraps en gekoelde bekerhouders voor je halve liter frisdrank of milkshake. Om niet vanaf je schoot te hoeven eten is er ook gedacht aan klikbare eettafeltjes waar bijvoorbeeld een McDonald's Menu precies inpast. Je moet er maar opkomen. Volkswagen noemt de e-Golf McDrive Edition dan ook de ultieme McDrive-experience.

Goed doel
Van de McDonalds-Golf is er maar eentje, en die zal worden geveild op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De opbrengst zal ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds, een stichting dat al dertig jaar zieke of gehandicapte kinderen een familiegevoel wil (terug)geven.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model