Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen CrossCaddy

Nieuws: Volkswagen CrossCaddy

Volkswagen CrossCaddy toont zijn ruigste kant

18.09.2012

Er bestaat al een Polo, Golf (Plus) en Touran met een ‘Cross´ in de naam. Allen zijn ze getrakteerd op stijlelementen die je als bestuurder het idee moet geven beter gewapend te zijn tegen niet verharde wegen. En nu krijgt de Caddy diezelfde behandeling.

Dat de CrossCaddy een ruigere look heeft valt niet te ontkennen. Je ziet het verschil aan de bumperschilden, wielbogen en zijskirts. Daarin wordt rijkelijker gebruik gemaakt van zwart kunststof. Dat camoufleert schade wat beter, is de praktische uitleg. Voor de rest is de hele Cross-behandeling eerder een stijloefening. Er zijn dan wel zilverkleurige beschermplaten onderaan de bumpers, maar die zijn relatief klein en onvoldoende stevig om ook effectief nut te hebben. Tot slot zijn er 17 inch wielen, zilverkleurige dakrails, donker getinte achterruiten en een nieuwe groene koetswerkkleur die ook op de Scirocco te krijgen is.

Specifiek aanekleding
Het interieur wordt eveneens met extra uitrusting gespekt en het heeft een specifieke aankleding. Voorts is de CrossCaddy haast net zo ver configureerbaar als de gewone uitvoeringen. Volkswagen levert het model als Vijf- of zevenzitsversie en alle motoren worden aangeboden. Van 86 tot 170 pk. Vierwielaandrijving is geen verplichting, maar het kan wel.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model