Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen cross up!

Nieuws: Volkswagen cross up!

Volkswagen geeft cross up! stevige prijs mee

27.09.2013

Vanaf nu is de cross up! bij de Volkswagen dealer te bestellen en in november wordt het kleine stoertje geleverd. Goedkoop is ie niet.

Ten opzichte van de normale up! staat de cross up! centimeters hoger op zijn wielen. De kunststopzetstukken rondom zorgen voor onderscheidend, avontuurlijke tintje en binnenin zit de cross up! ook aardig in de spullen. Echter, die rijke aankleding geeft Volkswagen nu niet bepaald gratis weg. Met een vanafprijs van € 14.620,- is de cross up! een stevige € 3.000,- duurder dan een up! met dezelfde, 75 pk sterke 1.0 liter driecilinder.

Accessoires
Anderzijds en eerlijk is eerlijk, zodra je appels met appels (lees: standaarduitrustingen) gaat vergelijken valt de eerdergenoemde vanafprijs weinig aan te rekenen. Zo is iedere cross up! voorzien van City Emergency Braking, 16 inch lichtmetalen ´cross´-wielen, mistlampen vóór, soundpakket, Radio RCD 125, chromen interieurdetails, klein leder pakket met gekleurde stiksels, aluminium instaplijsten, elektrische bediening van de buitenspiegels en speciale vloermatten. De vergelijkbaar uitgeruste groove up! is er vanaf € 14.218,-. Wil je nog meer luxe, dan kun je opteren voor het optionele Executive pakket (€ 698,-). De cross up! wordt hiermee ook voorzien van airconditioning en maps+more navigatie.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model