Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen CC

Nieuws: Volkswagen CC

Volkswagen CC vanaf 38.690 euro

26.01.2012

In april start Volkswagen de levering van de vernieuwde Passat CC, voortaan enkel CC genaamd. Wie niet per se eerst hoeft te rijden kan vanaf heden al bestellen. Prijzen beginnen bij 38.690 euro.

De Volkswagen CC is het laatste model in het huidige leveringsgamma dat is gemodelleerd naar het hedendaagse familiegezicht van Volkswagen. Met de opgefriste CC is voor eens en mogelijkerwijs altijd afscheid genomen van die typerende chromen grille en geronde lichtunits. De nieuwe grille is een stuk kleiner uitgevallen, maar nog altijd verchroomd. Koplampen en achterlichten zijn voortaan rechthoekiger en scherper aangesneden en dat geldt eigenlijk voor het gehele exterieur. De nieuwigheden aan het interieur zijn vooral comfortverhogend van aard met een rijkere standaarduitrusting en een uitgebreidere optielijst, voortaan voorzien nieuwe elektronische assistentiesystemen.

Standaarduitrusting
Volkswagen CCWat de Volkswagen CC zoal aan boord heeft vanaf de basisprijs is: Bi-Xenon-verlichting, volautomatische airconditioning, een sportonderstel (Dynamic Drive Control bij de duurdere motoriseringen), 17 inch lichtmetalen wielen, cruise control, regen- en lichtsensor, boordcomputer Plus, zes airbags en vermoeidheidsherkenning voor de bestuurder. Tegen meerprijs is onder meer Easy Open, waarbij een voetbeweging volstaat om de achterklep te openen, Side Assist Plus inclusief Lane Assist, Dynamic Light Assist, Park Assist 2.0, verkeersbordherkenning en Adaptive Cruise Control met Front Assist en City Emergency Braking.

Prijzen
Instappen in de CC kan vanaf 38.690 euro. Voor dat geld wordt de 160 pk sterke 1.8 TFSI voorgereden. De 2.0 TSI met 210 pk staat in de boeken vanaf 43.090 euro en de voordeligste dieselversie kost 40.990 euro (2.0 TDI BlueMotionTechnology met 140 pk). De 170 pk configuratie van die tweeliter TDI kent een vanafprijs van 43.790 euro. Tot slot is de Volkswagen CC er ook nog met 2.0 TDI BlueTDI onder de kap; 140 pk sterk en nu al goedgekeurd voor de Euro6-norm van 2014. De prijs van dit model start eveneens bij 40.990 euro. Een zestraps DSG-transmissie (7-traps voor 1.8 TFSI) met dubbele koppeling is optioneel voor alle modellen.

Binnenkort al weten hoe de Volkswagen CC rijdt? Eind deze week gaan we ermee rijden in de omgeving van Nice. De rijimpressie zal spoedig daarna volgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model