Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen CC

Nieuws: Volkswagen CC

Volkswagen CC R-line beleeft zijn debuut

31.05.2012

Na de lancering van de vernieuwde CC presenteert Volkswagen nu de R-line van dat model. Dit sportpakket voegt enkele optische versiersels én een handmatige zesbak toe aan de krachtigste benzinevariant.

Tijdens de Auto Mobil International die zaterdag 2 juni van start gaat in Leipzig zal Volkswagen het doek trekken van de CC R-line nadat we eerder dit jaar al R-line-varianten zagen van de Beetle en de Passat. Als basis voor de nieuwste R-line wordt de 210 pk sterke 2.0 liter TSI-motor genomen en daarbij worden altijd 6 versnellingen geïnstalleerd. De koper kan alleen nog kiezen of hij deze in een handmatige of een DSG-bak wil. Onderhuids blijven veranderingen achterwege; de R-line bestaat uitsluitsel uit optische tweaks.

Stoer
Is de CC van zichzelf een behoorlijk sierlijke auto, met het R-line-pakket kies je echt voor een agressievere uitstraling. Tot de wijzigingen behoren een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaat, grotere mistlampen, nieuwe zijskirts, R-badges en 17 inch wielen. Tot de standaarduitrusting van de R-line behoren onder andere regensensors en twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen. Verdere details en prijzen zullen na de onthulling bekend worden gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model