Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Caddy Combi Maxi

Nieuws: Volkswagen Caddy Combi Maxi

Ruimte voor zeven

23.10.2007

Volkswagen presenteert de Caddy Combi Maxi. Het model is gebaseerd op de gewone Caddy Combi, maar biedt plaats aan zeven personen en een flinke lading bagage. Dat alles is te danken aan een langere wielbasis die met maar liefst 32 cm is toegenomen.

Nieuws Volkswagen Caddy Combi MaxiDe royalere maatvoering van de auto biedt heel wat voordelen. De Caddy Combi Maxi is 4,88 meter lang (Caddy Combi 4,41 m) en heeft een wielbasis van 3,00 meter (Caddy Combi 2,68 meter). Daardoor hebben maximaal zeven personen alle ruimte. Dankzij de grote schuifdeur is de instap naar de tweede en derde zitrij optimaal. Zelfs met drie zitrijen in gebruik, biedt de Caddy Combi Maxi nog een bagageruimte van 380 liter. Dat is eenvoudig uit te breiden tot 1.350 liter door de derde zitrij te verwijderen. Door vervolgens de tweede zitrij neer te klappen, ontstaat een bagageruimte met een laadvloerlengte van 2,25 meter en een inhoud van maar liefst 4.200 liter. Het laadvermogen bedraagt daarbij 800 kg en bovendien kan de Caddy Combi Maxi een geremde aanhanger van maximaal 1.500 kilo trekken.

Vier uitvoeringsvarianten

Nieuws Volkswagen Caddy Combi MaxiDe Caddy Combi Maxi is leverbaar als Trendline en Comfortline en twee scherp geprijsde Optive-modellen: de Optive en de Optive Comfort. De basis is de Trendline die standaard twee airbags, ABS en een boordcomputer bezit. Deze uitvoering biedt voor € 3.750,- meer dan de Trendline, een tweede schuifdeur, bumpers, spiegels en stootlijsten in carrosseriekleur, extra derde zitrij (totaal zeven zitplaatsen), radio cd-speler met zes luidsprekers, mistlampen en een Climatic airconditioning.

Drie motoren

Nieuws Volkswagen Caddy Combi MaxiDe Caddy Combi Maxi is leverbaar met keus uit drie motoren. Het gamma begint met een 102 pk sterke 1.6 liter benzinemotor (€ 20.900,-). Vervolgens is er keuze uit twee TDI-motoren. De 1.9 TDI levert een vermogen van 105 pk (€ 25.680,-). De 2.0 TDI met een vermogen van 140 pk (€ 27.990,-) is de topmotorisering voor het nieuwe model. Beide TDI-modellen zijn standaard uitgerust met een dieselroetfilter (DRF). De 1.9 TDI is optioneel leverbaar met de automatische DSG-versnellingsbak met dubbele koppeling. Vanaf heden staat de Combi Maxi bij de dealers.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model