Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle

Nieuws: Volkswagen Beetle

Oprah geeft New Beetle cadeau

25.11.2010

Zo af en toe trakteert Oprah Winfrey haar publiek op een nieuwe auto. Typisch gevalletje van ‘only in America’. Haar laatste ‘give away’ was er wel eentje die de aandacht vasthield. De talkshowhost gaf namelijk iedereen in de zaal een nieuwe New Beetle cadeau. Precies, de nog voor te stellen nieuwe generatie.

De 275 speciaal geselecteerde aanwezigen houden de auto nog tegoed, want de nieuwe generatie Volkswagen Beetle zal pas volgend voorjaar worden onthuld. Een silhouet van de nieuwe Beetle moest het gulle cadeau zodoende enigszins tastbaar maken. De dankbaarheid van het publiek was er niet minder om gezien de (tweede) foto.

RSi
In het bijgevoegde persbericht geeft Volkswagen ook summier wat informatie vrij over de Beetle 2.0. De nieuwe zal niet alleen een sportievere uitstraling bevatten dan de huidige, ook zullen de rij-eigenschappen daar naar zijn. Een agressief en tevens slank exterieurontwerp rustend op 19 inch wielen zal daarvan een goede eerste indruk wekken meldt Volkswagen. Tevens aanwezig zijn sportstoelen en een uitlaatsysteem met dubbele eindpijpen -klinkt bij als de spectaclaire Beetle RSi van weleer. Speciale aandacht is er voor het uitgebreide individualisatieprogramma voor de nieuwe Beetle. Volkswagen vindt dat juist de Beetle zich uitstekend leent voor op maat gemaakte uitvoeringen zoals we dat van MINI kennen.

De nieuwe Volkswagen Beelte zal zoals gezegd in het voorjaar van 2011 worden voorgesteld. Een half jaar later staat de marktintroductie gepland.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model