Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle

Nieuws: Volkswagen Beetle

Herbie is terug!

01.11.2012

Terwijl 007 momenteel de wereld in z’n greep heeft grijpt Volkswagen terug op ander beroemd nummer uit de filmgeschiedenis. Minstens zo bekend als James Bond is Herbie, de menselijke Kever met startnummer 53. Hij is terug!

De moderne Herbie op basis van de nieuwste Volkswagen Beetle is dan wel niet zo snel als de Aston Martin van James Bond, het is opnieuw een auto om verliefd op te raken. 'The Love Bug' van de 21ste eeuw is vanzelfsprekend wit uitgevoerd en voorzien van de klassieke Herbie-kenmerken zoals de beroemde rood/wit/blauwe striping, dichte retro-wielen en uiteraard het startnummer 53.

Drie motoren
Technisch heeft deze reïncarnatie van de beroemdste Kever dan wel helemaal niets met de Herbie van veertig jaar geleden van doen. Klanten hebben zelfs de keuze uit drie motoren: de 1.2 TSI met 105 pk, de 1.6 TDI met 105 pk of de 2.0 liter TDI met 140 pk. Domper is dan weer dat deze moderne krachtbronnen niet spontaan over het dubbele aan vermogen beschikken, dus van tevoren weet je precies wat je aan ze hebt. Een andere tegenvaller is dat de Volkswagen Beetle 53 Edition enkel voor Spanje is bedoeld en er momenteel geen zicht is of de speciale uitvoering ook naar ons land komt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model