Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle

Nieuws: Volkswagen Beetle

De Kever/Beetle-teller stopt na vele miljoenen!

18.09.2018

Miljoenen exemplaren heeft Volkswagen er van verkocht, de Kever ofwel de Beetle. Na Europa gaat de icoon ook in Amerika uit de verkoop. In 2019 eindigt de productie in Puebla in Mexico.

Op vele sites komen de emoties van toegewijde fans los. Immers, wie heeft er niet in een Kever gereden of in ieder geval de auto als model omarmd. De Kever was als Herbie zelfs een hoofdrolspeler in een Disney-film.

Speciale versies
In de USA wordt de Beetle uitgeluid met twee speciale modellen in gesloten en cabriovorm. "Er zijn geen plannen om het model te vervangen. Alles binnen het concern staat in het teken van de elektrificatie strategie. Maar we hebben het met de legendarische Volkswagen 'bus' ook gezien, zeg nooit, nooit", zegt Hinrich J.Woebcken, President en CEO, Volkswagen Group van Amerika, verwijzend naar de bus-interpretatie I.D. BUZZ.In Nederland zijn nog enkele exemplaren voor handen, aldus een woordvoerder van Volkswagen-importeur PON.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model