Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle Cabriolet

Nieuws: Volkswagen Beetle Cabriolet

Retro edities VW Beetle Cabrio

03.12.2012

Volkswagen gebruikt het erfgoed van de Beetle op voortreffelijke wijze. Met een 50’s, 60’s en 70’s editie van de nieuwe Beetle Cabriolet gaat Volkswagen terug in de tijd en reflecteren ze elk de stijl van een decennium.

Bij de wereldpremière van de nieuwe Volkswagen Beetle Cabrio in Los Angeles presenteerde Volkswagen deze drie special editions. Een stijlvolle 50's Edition, een coole 60's Edition en een elegante 70's Edition. Stuk voor stuk modellen met een vleugje van de genoemde decennia. Op de 50's Edition zijn de 'Circle Black' 17 inch wielen zonder enige twijfel de grote aandachtstrekkers. Maar ook de chromen spiegelkappen, zwarte cabriokap en 'Monochrome Black' lak spreken voor zich. De 60's Edition heeft een wat sportievere inslag dankzij sportstoelen bekleed met zwart/blauw Vienna leer en de 'Denim Blue' of 'Candy White' carrosseriekleur in combinatie met de zwarte kap. De 70's Edition gaat voor elegantie wat zich vertaalt in de 'Toffee Brown Metallic' carrosseriekleur, de beigekleurige softtop en de met leer beklede sportstoelen. Passende wielen ontbreken ook op deze uitvoering uiteraard niet.

Voorjaar
Vanaf februari zal de nieuwe Volkswagen Beetle Cabriolet bij de dealers staan. Tegelijkertijd neemt Volkswagen - ook in ons land - deze drie special editions in de prijslijsten op.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model