Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle (Cabrio)

Nieuws: Volkswagen Beetle (Cabrio)

Volkswagen Beetle (Cabrio) verkrijgbaar met 20%

22.06.2015

Volkswagen heeft de Beelte onder de loep genomen met als resultaat gunstigere prijzen en 20% bijtelling voor de 2.0 TDI-versies.

De Beetle is dan misschien niet een veel geziene gast op de vaderlandse wegen, dit wil niet zeggen dat ook Volkswagen het guitige model laat voor wat het is. Zo is de 2.0 liter TDI na een herzieningsronde zuiniger en daarmee schoner geworden. De dieselversie van de Coupé stoot nu nog 107 g/km uit en voor de Cabrio geldt voortaan een emissiewaarde van 110 g/km. En dat betekent 20% bijtelling bij zakelijk gebruik voor beide carrosserievarianten. Let wel, om hiervoor in aanmerking te komen is het zaak wel voor een handbak te kiezen. Pas dan hoort daar ook een gemiddeld verbruik bij van respectievelijk 4,1 en 4,2 per 100 kilometer.

Lagere prijzen
Door de lagere uitstoot zijn meteen de vanafprijzen gedaald. De Beetle Coupé 2.0 TDI is er nu vanaf € 30.130 euro,- en de Cabrio staat voortaan in de boeken voor € 34.530,-. Verder laat Volkswagen weten dat de Beetle nu verkrijgbaar is met haar nieuwste generatie infotainment en navigatie, bekend uit de Golf.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model