Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Beetle Cabrio

Nieuws: Volkswagen Beetle Cabrio

Volkswagen Beetle Cabrio geprijsd

21.03.2013

De lente staat voor de deur en dat vindt Volkswagen een goede reden om de Beetle Cabrio van een prijs te voorzien. Het model kost minimaal € 26.150,-.

De nieuwe Beetle Cabriolet combineert volgens Volkswagen klassieke details, zoals het compacte dashboard en een extra handschoenenkastje in carrosseriekleur, met moderne stijlelementen waaronder de keuze uit verschillende infotainmentsystemen en het unieke Fender Sound System. Een elektrisch te bedienen stoffen cabriokap is standaard en opent en sluit zich in een vlotte 9,5 seconden. Andere welkome cabrio-features als verwarmde voorstoelen, een afdekhoes en een in delen neerklapbare achterbank zijn eveneens altijd aan aanwezig.

Prijzen
De nieuwe Volkswagen Beetle Cabrio is er in de uitvoeringen Trend, Design en Sport. Prijzen beginnen bij € 26.150,- voor de 1.2 TSI-motor met 105 pk. Daarnaast is er de 160 pk sterke 1.4 TSI waarvoor minimaal € 30.730,- overhandigd moet worden, terwijl de 2.0 TSI minstens € 38.870,- kosten. Dieselen met de Beetle Cabriolet kan ook, en wel met de 1.6 en 2.0 liter TDI. Die zijn er respectievelijk vanaf € 30.150,- en € 36.200,-. Ludiek (voor liefhebbers) is het kunnen laten beletteren van de achterklep met 'Kever'. Daarvoor vraagt Volkswagen een meerprijs van € 51,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model