Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Amarok

Nieuws: Volkswagen Amarok

VW Amarok op grijs kenteken

17.12.2010

Goed nieuws voor Volkswagen en in het bijzonder voor ondernemers met een sterke voorliefde voor de Amarok. Vlak na de jaarwisseling is de Duitse pick-up ook in Plus Cabine-uitvoering verkrijgbaar waarmee ´ie in aanmerking komt voor het belastinggunstige en daardoor zo gewenste grijze kenteken.

Met de tijd zal de stoere, praktisch ingetselde Volkswagen Amarok in allerlei verschillende varianten verschijnen. En hoewel Pon Automobielhandel, de Nederlandse Volkswagen-importeur, daar blij mee is bleef het weinig kansen voor de pick-up zien omdat deze modellen niet aantrekkelijk zijn voor de beoogde (zakelijke) doelgroep. Pas met een grijs kenteken-uitvoering zou de Amarok kunnen scoren. Na het nodige werk is die dan binnenkort verkrijgbaar, speciaal voor Nederland.

Achter slot en grendel
De Volkswagen Amarok Plus Cabine beschikt over een extra laadruimte achter de twee voorste zitplaatsen waar normaliter de achterbank is gevestigd. Om de inzittenden te beschermen is een wand tussen de twee cabineruimtes opgenomen met daarin een grote ruit zodat het zicht naar achteren behouden blijft. Het linkerachterruitje is geblindeerd uitgevoerd om aan te geven dat het om een grijs kenteken-uitvoering gaan. Rechtsachter is deze gewoon transparant en voor het gemak elektrisch te bedienen. Via de twee portieren wordt er toegang tot het compartiment verschaft. Prettig hierbij is de mogelijkheid tot het veilig kunnen opbergen van waardevolle spullen zoals een rijk gevulde gereedschapskist. Het laatste compartiment betreft uiteraard de grote laadbak welke qua omvang even groot - 1,55 meter diep bij een breedte van 1,62 meter - is als de overige Amarok-uitvoeringen. De afstand tussen de wielkastuitsparingen is 1,22 meter waardoor er precies een veel gebruikte europallet tussenpast.

De Volkswagen Amarok Plus Cabine is vanaf januari 2011 leverbaar. De prijs wordt bij de marktintroductie bekend gemaakt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model