Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Amarok

Nieuws: Volkswagen Amarok

Monsterlijke VW Amarok van Delta 4x4

17.10.2011

Een pick-up is pas echt stoer wanneer deze aangekleed wordt met wat robuuste accessoires. Dat is precies wat Delta 4x4 deed bij de Amarok. Sindsdien gaat de Amarok als ‘The Beast’ door het leven. Een toepasselijke naam.

Zwaar geprofileerde terreinbanden, een matzwarte, maar voetgangersgoedgekeurde bull bar voorop, een dito stalen buizenframe achterop en een rits schijnwerpers maken de Volkswagen Amarok tot een indrukwekkend monster. Delta 4x4 heeft de Amarok ook nog een grotere bodemspeling meegegeven. De hoogte van de Volkswagen is daardoor op 2,25 meter komen te liggen. De treeplanken heb je dus zeker nodig om in te kunnen stappen. Verder beschikt de pick-up over een bodemvrijheid van meer dan 30 centimeter en een maximale hellingshoek van 36 graden. Af fabriek is dit al een behoorlijke 28 graden. De prijs van dit alles? Voor € 50.000,- levert Delta 4x4 ´The Beast´ kant-en-klaar af. De accessoires kunnen ook apart van elkaar besteld worden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model