Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Volkswagen Amarok Canyon Concept

Nieuws: Volkswagen Amarok Canyon Concept

De VW Amarok Canyon Concept

12.03.2012

Met de extreme sport ´kayak-freestyle´ in het achterhoofd heeft Volkswagen de Amarok opgedirkt. Robuuster, stoerder en helemaal klaar om alle passagiers en apparatuur zo dicht mogelijk naar de actie te brengen.

Liefhebbers van de ´kayak-freestyle´ komen in de meest ruige gebieden van onze planeet. Het is dan ook een verstandige zet geweest om de Amarok Canyon Concept ten opzichte van het reguliere model 85 mm extra grondspelling te geven. Dit komt overigens door de combinatie van de Body-Lift-Kit die zorgt voor een plus van 40 mm en de grote banden in de maat 275/65 R 18. Het studiemodel is dankzij zijn nieuwe spatborden eveneens in de breedte gegroeid. Andere eyecatchers zijn volgens Volkswagen de oranjerode lak, de vier extra lampen op het dak, de donkergetinte achterlichten en de bodembescherming in een contrasterende kleur.

Plaats voor twee Kayaks
Volkswagen Amarok Canyon ConceptOm de specifieke doelgroep van de Amarok Canyon Concept tegemoet te komen heeft de laadruimte plaats voor twee kayaks. Deze blijven stevig op hun plaats dankzij uitsparingen in de laadvloer en speciale steunen op de zogenoemde ´styling-bar´. Voor helmen, zwemvesten en raft-schoenen zijn er speciale opbergmogelijkheden als netten en waterdichte boxen in de laadruimte. Peddels worden in de achterklep opgeborgen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model