Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Virtuele rit met BMW Vision iNEXT

Nieuws: Virtuele rit met BMW Vision iNEXT

Virtuele rit met BMW Vision iNEXT

03.01.2019

Digitale connectiviteit staat centraal in de BMW-stand tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

BMW demonstreert begin januari in Amerika voor het eerst een virtuele rit in de Vision iNEXT, vergezeld van de BMW Intelligent Personal Assistant. Daarmee worden de innovatieve capaciteiten op het gebied van ontwerp, geautomatiseerd rijden, connectiviteit, elektrificatie en services (D + ACES) getoond. Interessant is het om digitaal te ervaren hoe het is om autonoom, emissieloos en volledig aangesloten te rijden in de Vision iNEXT, kondigt het merk aan.

Rijfunctie
Aanvankelijk rijden bezoekers zelf met de Vision iNEXT, maar het voertuig neemt de rijfunctie al snel over. In de autonome 'Ease'-modus communiceert de bestuurder met de BMW Intelligent Personal Assistant, die suggesties doet en verschillende digitale services voor de bestuurder bestuurt, van videoconferenties, tot winkelen en slimme thuisfuncties. Een totaal nieuwe manier om rijtijd te benutten.

Ontwerpprincipe
Het interieur van de Vision iNEXT is ontworpen als een mobiele omgeving die de kwaliteit van leven verbetert. Deze 'favoriete ruimte' beantwoordt de vraag: 'Hoe zullen auto's eruit zien wanneer ze niet langer door een persoon moeten worden bestuurd?'

Persoonlijk en fysiek
De persoonlijke assistent is ook een integraal onderdeel van het standconcept. Die verwelkomt bezoekers bij de ingang van de stand en begeleidt hen naar het midden van de tentoonstelling door middel van geluids- en lichtervaringen. Ook fysieke BMW-ervaringen zijn voorhanden. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de gloednieuwe, allereerste BMW X7 en genieten van een indrukwekkende offroad-baan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model