Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Vernieuwde Audi A4 en S4

Nieuws: Vernieuwde Audi A4 en S4

Vernieuwde Audi A4 en S4 hebben A1-smoelwerk

16.05.2019

Wonderlijke timing van Audi. Het merk facelift de A4, A4 Allroad en S4 TDI, maar heeft die laatste net twee weken geleden onthuld, met de oude styling nog.

Hoe dan ook, de A4 krijgt van Audi een A1 Sportback-achtige neus: met een bredere, vlakkere grille, een prominente sleuf daarboven en koplampen waar niet langer een hapje uit is genomen. Led-verlichting is nu standaard. Optioneel is de A4 uit te rusten met matrix-led.

Geen draaiknop meer
In het interieur is de draaiknop voor het MMI-systeem verdwenen. Bediening is nu alleen mogelijk via het 10,1-inch touchscreen, tekstinput en stemcommando's. Een volledig digitaal instrumentarium is leverbaar, maar standaard heeft de A4 analoge tellers achter het stuur.

Zeven turbomotoren
Als de vernieuwde Audi in de herfst op de markt komt, zijn er zeven turbomotoren beschikbaar: van de 150 pk leverende A4 35 TFSI tot de 347 pk sterke S4 TDI. Er is geen handgeschakelde transmissie meer leverbaar. Alle A4's hebben een zeven- of achttraps automaat.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model