Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris

Nieuws: Toyota Yaris

Toyota laat nieuwe Yaris lekken

12.10.2010

Dit is de Toyota Vitz, de Japanse evenknie van de Yaris. De Vitz is compleet in het nieuw gestoken en voor de gelegenheid al op de foto gezet voor promotionele doeleinden. Iemand nauw betrokken bij Toyota deed hetzelfde van het eindresultaat en plaatste ze op internet.

De Yaris is alweer toe aan zijn derde generatie, en hoewel we allemaal al wisten dat deze spoedig geïntroduceerd zou worden had Toyota dit liever nog even zo stil mogelijk gehouden. Helaas, het kwaad is nu al geschied en dankzij de boosdoener in kwestie weten we nu hoe de nieuwe Toyota Yaris eruit ziet.

LFA
YarisDe Vitz wijkt weliswaar af van de Europese Yaris maar dat zal slechts op details zijn. Toyota heeft flink werk gemaakt van hun compacte bestseller. Meteen valt het sterk herziene front op dat hier en daar trekjes heeft van de bloedstollende Lexus LFA. Let wel, hoogstwaarschijnlijk is de Vitz op deze gelekte brochurefoto's de meest sportieve uitmonstering en alleen in Japan verkrijgbaar. De alledaagse variant zal er ongetwijfeld minder krijgshaftig uitzien. Wel is duidelijk dat Toyota de ronde vormen verruild voor een meer strakgetrokken setting.

Hybride
Toyota heeft gepland om de nieuwe Yaris in 2011 te presenteren waarbij de techniek grotendeels identiek blijft. Wederom zullen een 1.0 en 1.3 liter benzine dienst doen als aggregaten. Met de reputatie van Toyota verwachten we een Yaris Hybride in een later stadium en die zal pas echt zuinig zijn op een gemiddelde cyclus.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model