Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris

Nieuws: Toyota Yaris

Eerste blik op nieuwe Yaris

17.06.2011

De nieuwe Japanse Toyota Yaris (Vitz) kenden we al, maar nu heeft Toyota ook de Europese Yaris onthuld. Helaas was het Japanse bedrijf met slechts vijf regels in het persbericht vrij summier met het verspreiden van informatie.

Het exterieur van de Polo, Fiesta en Corsa concurrent was geen verrassing aangezien we al in oktober vorig jaar de Japanse variant van de Yaris konden onthullen. Daar komt nog bij dat Toyota ons ook al een voorproefje heeft gegeven met de in Geneve onthulde conceptcar. Hoe dan ook, het model past duidelijk in de huidige Toyota-familie en oogt modern en fris.

13 juli
Toyota Yaris"De nieuwe Yaris koppelt inventiviteit aan rijdynamiek, kwaliteit, een royale standaarduitrusting en het gebruik van hoogwaardige materialen." Pittige woorden uit de koker van de fabrikant zelf. Vanaf het vierde kwartaal staat de gloednieuwe Yaris bij de dealer en kunnen we deze uitspraak voor jullie aan een nadere test onderwerpen. Meer informatie plus prijzen van de Yaris worden overigens pas op 13 juli bekend gemaakt. Het model is vanaf dat moment ook bij de lokale dealer te bestellen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model