Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris Trend

Nieuws: Toyota Yaris Trend

Toyota Yaris Trend richt pijlen op jongeren

18.09.2012

In Parijs komt niet alleen de nieuwe Auris in de spotlights te staan. De Yaris wordt namelijk in het zonnetje gezet met een speciale Trend-uitvoering gericht op jonge kopers. En die ziet er best appetijtelijk uit.

De Yaris Trend, die leverbaar wordt met alle niet-hybride aandrijflijnen, moet van de compacte Japanner een aantrekkelijker alternatief maken voor het jonge koperspubliek. Het imago van Toyota is immers op zijn zachts gezegd nogal gezapig en kan wel een boost gebruiken.

Exterieur
De belangrijkste wijzigingen vinden aan de buitenzijde plaats. Om het front een stoerdere aanblik te geven worden details om de mist- en koplampen voorzien van een chromen afwerking (afgezien van witte exemplaren). In het zijaanzicht valt direct op dat de B- en C-pilaar in zwart zijn afgewerkt om het idee van een enkele grote raampartij en een zwevend dak te simuleren. De Yaris Trend staat standaard op 16 inch lichtmetaal en is voorzien van een 'Deco line' stickerset. Om het geheel af te maken is de achterklep voorzien van een spoiler en zijn de achterlichten afgewerkt in dezelfde stijl als de hybride Yaris. Het moet het gehele plaatje net even meer dynamiek geven en dat werkt nog ook.

Interieur
Het interieur van de Yaris werd eveneens getransformeerd en is voorzien van een zwart/wit-thema. Het dashboard en de deurpanelen zijn in wit uitgevoerd en bovendien voorzien van dezelfde Deco-lijn als aan de buitenzijde. Dezelfde stijl is ook doorgetrokken naar het stuurwiel en het meubilair.

De Toyota Yaris Trend staat op de Autosalon van Parijs en zal waarschijnlijk begin 2013 in de Nederlandse showrooms staan.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model