Genève 2012
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris Hybrid

Nieuws: Toyota Yaris Hybrid

Verbruikscijfers Toyota Yaris Hybrid

27.02.2012

Toyota heeft met de Yaris Hybrid goud in handen. De gemiddelde emissiewaarde van het model is namelijk zojuist bekend gemaakt en dat brengt enkel positief nieuws.

Toyota laat weten dat de nieuwe Full Hybrid Yaris een gemiddelde CO2-uitstoot van slechts 79 g/km kent. Dat is bijzonder schoon en aanzienlijk lager dan de concurrentie, maar bovenal gunstig voor de portemonnee van de (Nederlandse) consument. Voor zover nu afgesproken zijn kopers namelijk tot in lengte der dagen geen wegenbelasting verschuldigd. Zakelijke rijders profiteren altijd van slechts maximaal 14% bijtelling.

18.000 euro
Toyota Yaris HybridDe definitieve prijs van de 100 pk sterke Yaris Hybrid zal worden bekend gemaakt tijdens de officiële onthulling in Genève, maar als richtprijs wordt alvast 18.000 euro afgegeven. Dat is pittig, maar dat heeft de vergelijkbare en enorm succesvolle Volkswagen Polo BlueMotion ook nooit in de weg gezeten. Praktisch gezien heeft Toyota met de Yaris Hybrid dus goud in handen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model