Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris Full Hybrid

Nieuws: Toyota Yaris Full Hybrid

Yaris Hybrid Concept in Genève

08.02.2011

De 81ste editie van de Autosalon van Genève kon wel eens de heftigste ooit worden. Nu al is bekend dat diverse fabrikanten er meerdere premières presenteren. Ook Toyota, die begin maart onder meer de Yaris Full Hybrid onthult.

De Prius+, een zevenpersoons Prius Full Hybrid, een sportcoupé en de nieuwe Yaris met hybrideaandrijflijn is het grote nieuws van Toyota in Genève. Over de techniek laat men nog niets los zodat de aandacht op het nieuwe model wordt vastgehouden. De Yaris Full Hybrid is trouwens gebaseerd op de nieuwe generatie die in Japan al officieel is als Vitz maar in Europa nog voorgesteld moet worden. We vangen dus in Genève twee vliegen in een klap.

Voorbarig
Toyota claimt dat de Yaris Full Hybrid de eerste Full Hybrid in het B-segment is, maar dat is niet waar. Op het moment dat het doek van de hybride-Yaris wordt getrokken zet Honda hun Jazz Hybrid bij hun dealers op de oprit. De Yaris in Genève betreft nog een concept en zal dus later dan zijn aartsrivaal op de weg te zien zijn.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model