Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Yaris FH

Nieuws: Toyota Yaris FH

Belastingvrije Toyota Yaris Hybrid geprijsd

06.03.2012

Toyota heeft de vanafprijs van de Yaris Full Hybrid bekendgemaakt. En we kunnen ons goed voorstellen dat menigeen hierop zat te wachten.

Dat de nieuwe Toyota Yaris als Full Hybrid een nog grotere schare fans achter zich zal weten te scharen staat eigenlijk zo goed als vast. Dit is immers aannemelijk met een opgegeven verbruik van 3,5 l/100 km en CO2-uitstoot van 79 g/km waarmee het model ook na 1 juli 2012 van wegenbelastingvrijstelling dan wel een lage bijtelling van 14% geniet. Daarnaast lijkt de hybride-Yaris met 100 pk aan vermogen allesbehalve onderbemeten. Het enige dat hem mogelijk nog in de weg zou kunnen staan is zijn prijs.

Tientje
Toyota Yaris FHBegin dit jaar had Toyota een verwachte prijs voor de Yaris Hybrid afgegeven van 18.000 euro. En dat is een nauwkeurige schatting gebleken, want de definitieve vanafprijs is op € 17.990,- komen te liggen. Standaard levert Toyota de Yaris Hybrid af met een specifiek exterieurdesign, CVT-automaat, climate control, een audiosysteem, elektrisch bedienbare buitenspiegels, Follow Me Home-verlichting en een scala aan veiligheidsvoorzieningen (ABS, EBD, Brake Assist, VSC+, TRC, 7 airbags). Vervolgens wil het merk graag nog even op het hart drukken dat de hybride ongeacht de toevoeging van een batterijenpakket evenveel ruimte biedt als welke andere nieuwe Yaris ook. De accu's zijn namelijk in de vloer van de auto gemonteerd waardoor er geen binnenruimte verloren is gegaan.

Zomer
Toyota bouwt de Full Hybrid Yaris in hun fabriek in het Franse Valenciennes, net over de grens met België. Bestellen kan vanaf heden en de eerste exemplaren zullen dan tegen de zomer worden uitgeleverd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model