Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Verso

Nieuws: Toyota Verso

Toyota Verso krijgt nieuwe dieselmotor

02.12.2013

De Toyota Verso krijgt voor modeljaar 2014 de beschikking over een nieuwe dieselaanjager. Opvallend is dat het een 1.6 liter dieselmotor uit de schappen van BMW betreft. Het is het eerste feitelijke resultaat van de samenwerking tussen Toyota en de Münchenaren.

Het blok in kwestie is een 1.6 liter D-4D-F dieselmotor met 112 pk en 270 Nm aan koppel. De krachtbron dient in de huidige MINI Cooper D. Dat terwijl de nieuwe MINI een 1.5 liter diesel toebedeeld krijgt. BMW reikt Toyota derhalve niet de laatste stand der techniek aan. In combinatie met de nieuwe krachtbron staat de Verso voor € 30.085,- in de prijslijst. Een Stop & Start systeem is standaard. Een 1.6 VVT-i benzineblok staat ook ter beschikking, daarvoor vraagt Toyota in Comfort-uitvoering € 26.365,-.

Touch 2
Maar Toyota heeft meer bekendmakingen in te lossen. Zo is de Verso nu beschikbaar met de tweede generatie van het Touch 2-mediassysteem en werd ook een standaard bandenspanningcontrolesysteem toegevoegd. Daarnaast is op de Aspiration- en Business-uitvoeringen andere bekleding leverbaar en kies je voor de Dynamic Business dan krijg je van Toyota halflederen stoelbekleding en met leer beklede deurpanelen en middenarmsteun. Ten slotte is de metallic-tint Avantgarde Bronze, die we kennen van de Auris Touring, op de Verso modeljaar 2014 voorhanden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model