Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Prius

Nieuws: Toyota Prius

Nieuwe Toyota Prius is er vanaf € 29.995,-

18.12.2015

Toyota beloofde dat de nieuwe Prius onder de 30 mille verkrijgbaar zou zijn. Het Japanse merk houdt woord.

Toeval? Luttele uren nadat Hyundai nieuwe afbeeldingen van de Ioniq de wereld over stuurt, maakt Toyota de prijzen bekend van de nieuwe Prius. En die beginnen, zoals min of meer beloofd, onder de dertigduizend euro.Voor € 29.995,- rijd je de Prius Aspiration. De uitrusting bestaat dan zoal uit LED-koplampen, elektrisch bedienbare ramen rondom, een elektrisch verstelbare lendensteun, Smart Entry en een schemersensor. Ook het Toyota Safety Sense-veiligheidspakket is standaard van de partij.

First Edition
Om snelle beslissers te belonen (en om klanten weg te houden bij de Hyundai Ioniq) lanceert Toyota een extra rijk uitgerust introductiemodel. Deze Prius First Edition komt onder meer met het navigatiesysteem Toyota Touch 2, spraakbediening, parkeersensoren achter, verlichte dorpellijsten en 17 inch lichtmetalen velgen. De koper kan kiezen uit drie metallic-kleuren (wit, blauw en zwart) en de prijs begint bij € 33.490,-.

Februari in de showroom
Andere (reguliere) uitvoeringen zijn de Dynamic en Executive. De prijzen daarvan bedragen respectievelijk € 31.995,- en € 35.995,-. Speciaal voor zakelijke rijders is er de Prius Business Plus, leverbaar vanaf € 31.495,-. De nieuwe Prius staat medio februari bij de dealer. Bestellen is al wel mogelijk.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model