Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Prius Plug-in Hybrid

Nieuws: Toyota Prius Plug-in Hybrid

Prijs Toyota Prius Plug-in Hybrid bekend

26.01.2012

Vanaf vandaag kan de Toyota Prius Plug-in Hybrid worden besteld. De auto valt volop in de fiscale voordelen (0% bijtelling, geen wegenbelasting) en kost minimaal € 38.990,-.

De Prius Plug-in Hybrid weet de voordelen van een elektrische auto te combineren met die van een hybride. Met een opgeladen accupakket kan 25 km volledig elektrisch gereden worden waarna het model overschakelt op hybride-modus. Volgens de speciale meetmethode geeft Toyota een verbruik op van 2,1 l/100 km, maar dan moet je wel volledig gebruik maken van de opgeladen accu's en dus die 25 km actieradius.

Uitvoeringen en prijzen Prius Plug-in Hybrid
Toyota Prius Plug-in HybridDe Prius Plug-in wordt leverbaar in drie uitvoeringen: de Aspiration (€ 38.990,-), Dynamic (€ 41.390,-) en Executive (€ 45.290,-). De Aspiration is weliswaar het instapmodel maar de uitrusting is al zeer uitgebreid met onder meer half-lederen bekleding met instelbare stoelverwarming op de voorstoelen, het Toyota Touch-multimedia systeem, head-up display, actieve hoofdsteunen, Smart Key, Climate Control, een elektrische lendesteun, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een parkeerhulpcamera en natuurlijk Cruise Control. De Dynamic voegt hier nog zaken aan toe als een JBL sound system met 8 speakers, LED koplampen, een regensensor en het Toyota Touch & Go Plus navigatiesysteem. In de Executive uitvoering zijn écht alle opties standaard. Van Adaptive Cruise Control en het Pre-Crash Safety System tot aan een volledig lederen interieur en waterafstotende ramen in de voorportieren.

0% bijtelling
De Prius Plug-in Hybrid is vanaf nu te bestellen bij de Toyota dealer. Wie kiest voor de auto profiteert van 0% bijtelling (60 maanden lang) en is er tot 2015 geen wegenbelasting verschuldigd.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model