Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Prius+

Nieuws: Toyota Prius+

Vernieuwde Toyota Prius+ alsnog naar Nederland

15.10.2015

Een jaar na zijn oorspronkelijke introductie en een maand na het presenteren van de nieuwe generatie Prius haalt de Nederlandse Toyota-importeur de vernieuwde Prius+ alsnog naar Nederland.

De prijzen beginnen bij € 31.790 euro,- en voor de leaserijder heeft Toyota nog een tip: wie de vernieuwde Prius+ nog dit jaar zakelijk aanschaft, profiteert nog van 20 procent. Verder is het wellicht interessant dat de Prius+ altijd een 7-zitter is. Gebleven is ook de 200 liter extra bagageruimte onder de gewone kofferbak. Normaliter is er 505 liter (met de derde zitrij neergeklapt) voorhanden en dit kan worden uitgebreid tot 1.750 liter.

1 op 25
Technisch zijn er geen veranderingen doorgevoerd. Dat betekent dat de Japanse hybride-MPV het nog steeds doet met een zuinige 1.8 liter benzinemotor en een elektromotor, goed voor een gecombineerd vermogen van 136 pk. Het brandstofverbruik is vanaf 4,1 l/100 km. De gemiddelde CO2-uitstoot ligt op 95 gr/km.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model