Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Land Cruiser

Nieuws: Toyota Land Cruiser

Toyota met conceptcar en nieuwe Land Cruiser naar IAA

05.09.2017

Wanneer je je in het hol van de leeuw bevindt kun je maar beter groot maken. Dat doet Toyota dan ook op de IAA, door in Frankfurt de gloednieuwe Land Cruiser te laten debuteren. Ook onthult het er een concept op basis van de C-HR.

In Nederland moet Toyota het weliswaar niet hebben van de Land Cruiser, maar laten we niet vergeten dat het om een 4x4-icoon gaat. In Frankfurt heeft het Japanse merk dus letterlijk groot nieuws te melden in de vorm van een nieuwe generatie.

Ladderchassis
Veel laat Toyota nog niet los over de nieuwe Land Cruiser, behalve dat het wederom om een alleskunner gaat, geplaatst op een ladderchassis-constructie. Hiermee blijven de bejubelde en inmiddels dus legendarische terreincapaciteiten van kracht, melden de Japanners alvast trots.C-HR Hy-Power
Een andere wereldprimeur is de C-HR Hy-Power. Dit betreft een concept ontworpen door Toyota's European Design Centre in het Franse Nice die het 'krachtige, emotionele design van de nog niet zo lang geleden gelanceerde crossover benadrukt'. Een afbeelding van diens voorbumper hebben we alvast te pakken. En meer volgt er over pakweg anderhalve week vanuit Frankfurt.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model