Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Land Cruiser

Nieuws: Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser V8 bijgespijkerd

29.12.2011

Ondanks het magere kosten/batenverhaal blijft Toyota de Land Cruiser in Nederland voeren. Ook de vernieuwde komt weer onze kant op. In Japan is hij al gepresenteerd. Brussel geeft het startsein voor de Europese versie.

De deels tegelijkertijd met de NAIAS in Detroit gehouden Autosalon van Brussel heeft met de gefacelifte Toyota Land Cruiser zowaar een Europese primeur in huis. De verkoopaantallen van het model zijn weliswaar niet om over naar huis te schrijven, de Land Cruiser blijft toch een 4x4-icoon. In z'n vernieuwde gedaante kent Toyota's werkpaard een set aangepaste bumpers met andere mistlampen, lichtunits met LED-verlichting en een modernere grille. Aan de achterzijde zijn de wijzigingen nog beperkter met hertekende achterlichten. Ook staat de Land Cruiser van modeljaar 2013 op nieuw lichtmetaal variërend van 18 tot 21 inch.

Het terrein in
In het interieur heeft Toyota enkele wijzigingen doorgevoerd bij het meubilair en de lay-out. Er zijn nieuwe bekledingstoffen en het instrumentarium is geüpdate. Dat laatste geldt ook voor het centrale TFT-scherm. Op technisch vlak heeft Toyota het Multi-Terrain Select System verbeterd. Het ABS en het tractiecontrolesysteem zijn nu nog beter toe te spitsen op verschillende rijomstandigheden. Verder werd het Crawl Control System van de Land Cruiser V8 verfijnd. Dit systeem neemt de bestuurder werk uit handen door zich te ontfermen over de krachten van de motor en de remmen. Rijden in ruig terrein moet nu nog gemakkelijker verlopen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model