Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Highlander

Nieuws: Toyota Highlander

Nieuwe Toyota Highlander is de anonimiteit zelve

18.04.2019

Goede auto's hoor, die Toyota's. Maar van design hebben ze bij het Japanse merk nog steeds weinig kaas gegeten. Kijk nou naar deze nieuwe Highlander. Enorm ding, maar je zou hem zo over het hoofd zien.

Want zo anoniem is de Highlander. Waarmee hij overigens prima in het rijtje Honda Pilot, Nissan Pathfinder en Subaru Ascent past. De grote zevenzits SUV is in de Verenigde Staten leverbaar met een 3,5 liter V6 met 295 pk of een hybride-aandrijflijn. Die laatste combineert een 2,5 liter benzinekrachtbron met een elektromotor voor een totaalvermogen van 240 pk.

Recordverkopen
Het ietwat gemankeerde Toyota-design zet zich aan de binnenkant voort. Je kunt een infotainmentscherm mooi wegwerpen of je kunt hem hatseflats op het dashboard kwakken. Dat laatste lijkt Toyota te hebben gedaan. Hoe dan ook, dat zal het succes van de nieuwe Highlander waarschijnlijk niet in de weg staan. Vorig jaar verkocht Toyota het recordaantal van bijna 250.000.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model