Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota GT 86

Nieuws: Toyota GT 86

Wald 86 ZN6 Sportsline, visueel vuurwerk

26.07.2012

Het Japanse tuninghuis Wald International heeft de sportieve GT 86 visueel behoorlijk onder handen genomen. Het volledige koetswerk moest er aan geloven.

Dat de Toyota GT 86 een populair lijdend voorwerp voor tuners zou gaan worden konden we natuurlijk op onze vingers natellen. Na GRMN is het nu de beurt aan het Japanse Wald om met de compacte sportwagen aan de haal te gaan. Hoewel details voorlopig ontbreken hebben we wel de hand weten te leggen op twee foto's van de 86 ZN6 Sportsline zoals hij is gedoopt.

Eendenstaart
Wat we zien is dat de GT 86 rondom is voorzien van een nieuwe bodykit. Vooral aan de achterzijde is winst geboekt want dankzij de dikke diffuser en vier enorme pijpen oogt de sportcoupé agressiever dan ooit. Combineer dit met wat lijkt op een <em>ducktail</em>-spoiler zoals we die kennen van Porsche en dikke wielen en je hebt een potent visueel concept. Onderhuids zal er ongetwijfeld ook gesleuteld zijn aan de boxermotor maar hierover hopen we later meer te vernemen.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model