Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota GT 86

Nieuws: Toyota GT 86

Toyota GT 86 komt er ook als cabrio

14.05.2012

Alle voortekenen waren er al en deze zijn nu bevestigd, Toyota zaagt het dak van de GT 86. Zijn broertjes bij Scion en Subaru zullen hetzelfde lot ondergaan en medio 2013/2014 op de markt komen.

Toen de GT 86 werd aangekondigd begon de geruchtenmachine omtrent een mogelijke cabriolet al flink te draaien en de kogel lijkt nu door de kerk te zijn. Dit betekent dat op de Nederlandse markt zowel de Toyota GT 86 als de Subaru BRZ met een stoffen kap zullen verschijnen. Hoewel details voorlopig ontbreken zal er waarschijnlijk onderhuids weinig veranderen aan de compacte sportcoupé die later dit jaar op de markt zal komen.

Toekomst
Het nieuwe platform biedt volgens het Amerikaanse Car and Driver voldoende model-mogelijkheden voor de toekomst. Zo zouden zowel een compacte sedan als een grotere coupé overwogen worden als toekomstige modellen voor het platform. De lancering van de GT 86 cabriolet zal in 2013, misschien zelfs 2014, plaats gaan vinden.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model