Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota FT-86 Open en iROAD

Nieuws: Toyota FT-86 Open en iROAD

Toyota toont GT86 cabrio en i-ROAD concept in Genève

04.02.2013

Toyota maakt haar primeurs voor de Autosalon van Genève 2013 bekend. Grote ster en nu al onze favoriet op de Toyota-stand is de FT-86 Open, de cabrioletversie van de GT86. Daarnaast pronkt de i-ROAD, een conceptcar voor mobiliteit in stedelijk gebied.

Eind vorig jaar konden we je al vertellen dat Toyota met een GT86 Cabriolet bezig was. Een onthulling in Genève zou zelfs op handen zijn. Nou, dat blijkt geen loze belofte: Toyota presenteert in Genève inderdaad een cabriolet op basis van de GT86. Toyota noemt hem FT-86 Open en het is volgens de fabrikant niet zomaar een preview. Ja, men wil er de reacties van het publiek mee peilen, maar aangezien er volgens Toyota al prototypes worden ontwikkeld kunnen we gerust spreken van een heel realistisch voorproefje.

i-ROAD
Eveneens een wereldprimeur vormt de i-ROAD. Toyota wil er nog weinig over kwijt, maar het lijkt erop dat deze conceptcar veel weg heeft van bijvoorbeeld de Volkswagen Nils en Audi urban conceptcars. Elektrische aangedreven is de auto sowieso. In Genève weten we meer!

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model