Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Corolla

Nieuws: Toyota Corolla

Toyota Corolla te bestellen vanaf 24 mille

04.12.2018

Het duurt weliswaar nog eventjes, maar vanaf maart 2019 staat de nieuwe Toyota Corolla wel meteen op volle sterkte in de showroom. Bestellen van de drieluik Hatchback, Sedan of Touring Sports kan al wel.

Generatie twaalf(!) heeft in ons land een prijs van 23.995 euro opgespeld gekregen. Dat tarief is van toepassing op de vijfdeurs Corolla met aan boord de 1.2 Turbo, een benzinemotor met een vermogen van 114 pk en in de uitvoering Comfort. De uitrusting bestaat dan zoal uit LED-lichten rondom, hand bedienbare airo, adaptive cruise control met speed limiter, multifunctioneel stuurwiel, elektrische handrem, Toyota Safety Sense 2 en een infotainmentsysteem met 4,2 inch scherm.

Standaard op staal
Lichtmetalen wielen (16 inch) zijn pas aan de orde bij de luxere Active-uitvoering en die is er vanaf 26.395 euro in het geval van de 1.2 Turbo. Als Corolla Hybrid kost deze versie minstens 28.795 euro. Het 180 pk sterke hybridemodel begint overigens bij 26.395 euro. De Sedan is zelfs enkel leverbaar als 1.8 Hybride en daarvan bedraagt de prijs 29.295 euro. De nieuwe Corolla Touring Sports staat in de boeken tegen een meerprijs van 1.000 euro ten opzichte van de Hatchback. De Toyota Corolla liever eerst in het echt zien alvorens tot eventuele koop over te gaan? Dan kan vanaf 23 maart 2019 bij de dealer.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model