Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Corolla Verso

Nieuws: Toyota Corolla Verso

Corolla Verso vernieuwd en verbeterd

03.05.2007

Sinds de lancering van de Toyota Corolla Verso in 2004 heeft het model een stevig marktaandeel weten te veroveren. In Europa is de Corolla Verso dan ook één van de belangrijkere modellen van Toyota. Om het model geheel bij de tijd te houden zal deze zomer een vernieuwde versie op de markt komen. Het design is uiteraard afkomstig uit het ED2 designcentrum in Zuid-Frankrijk.

Nieuw front

Nieuws Toyota Corolla VersoToyota heeft de Corolla Verso duidelijk nog meer overeenkomsten gegeven met de meest jonge modellen van de Japanse fabrikant. Het front is geheel nieuw en duidelijk gebaseerd op dat van de Yaris en Auris. De motorkap en de voorbumper worden dankzij een nieuwe grille meer met elkaar verbonden. Bovendien zorgt de nieuwe bumper voor een meer dynamische uitstraling. De koplampen zijn net als de achterlichtunits ook opnieuw ontworpen. Op de achterklep zien we voortaan een bredere ruimte voor de kentekenplaat en vanaf de Sol-uitvoering is daar een chromen strip gemonteerd.

Andere kleuren en materialen

Nieuws Toyota Corolla VersoIn het interieur zijn diverse nieuwe bekledingen beschikbaar. Bovendien zijn de gebruikte materialen van een nog betere kwaliteit. Tevens werd de standaarduitrusting opgewaardeerd en levert Toyota nieuwe exterieurkleuren en lichtmetalen wielen.

Deze zomer bij de Toyota-dealer

De vernieuwde Toyota Corolla Verso zal begin juni debuteren op de Bologna Motor Show. Nog deze zomer staat het model bij de dealers. De prijzen beginnen bij € 22.650,- voor de 5-persoons Verso met 1.6 liter benzinemotor. Het dieselaanbod begint met de 2.2 D-4D-F voor een prijs van € 28.100,-.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model