Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Corolla Trek

Nieuws: Toyota Corolla Trek

Zin in een avontuurlijke Toyota? Hier is de Corolla Trek!

04.06.2019

Heb je zin in een Toyota met een stoere uitstraling, maar vind je SUV's als de C-HR en RAV4 letterlijk te hoog gegrepen? Dan word je op je wenken bediend door de nieuwe Toyota Corolla Trek.

Skoda heeft de Octavia Scout, Volvo heeft zijn Cross Country-modellen, Volkswagen de Golf Alltrack en nu komt Toyota met de Corolla Trek. Men neme een Corolla Touring Sports, en kruidt deze met onder meer kunststof beschermingsplaten voor en achter, 2 centimeter extra bodemvrijheid, 17-inch lichtmetalen wielen en een interieur met bruine accenten en houten panelen. En voilà: je zin voor avontuur wordt beloond met een lekkere Trek.

Samenwerking me Trek Bicycles
Overigens heeft de toevoeging 'Trek' niets van doen met eropuit trekken in de natuur, maar alles met de samenwerking die Toyota heeft aangeknoopt met fietsenfabrikant Trek.

Corolla Trek alleen als hybride
Zoals gezegd is de Corolla Trek alleen leverbaar met de Touring Sports-carrosserie. De tweede voorwaarde die Toyota stelt aan potentiële Trek-klanten, is dat ze een hybride aandrijflijn wensen. Daarbij hebben ze de keus uit de 1.8 Hybrid met 122 pk en de 2.0 Hybrid met 180 pk. Die laatste wordt door Toyota trots aangeduid als 'High Power Hybrid'.

Per direct te bestellen
Mocht je inderdaad op avontuur willen met de Corolla Trek, in een land ver, ver hier vandaan, dan word je ondersteund door het standaard aanwezige navigatiesysteem. Stuurt de elektronische bijrijder je supersmalle bospaadjes op, dan kun je de spiegels elektrisch inklappen. Als 1.8 Hybrid kost de Corolla Trek 32.495 euro, voor de 2.0 betaalt de Toyota-avonturier 34.995 euro. Dat laatste bedrag is trouwens exact gelijk aan de instapprijs van de goedkoopste (niet-hybride) Toyota RAV4. De orderboeken voor de Toyota Corolla Trek zijn per direct geopend.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model