Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
 
Afdrukken Stuur door via E-mail   Twitter
Nieuws: Toyota Camry

Nieuws: Toyota Camry

Toyota Camry is duurder dan een VW Passat

12.03.2019

Camry, Camry … waar kennen we die naam ook alweer van? 15 jaar geleden stond deze luxe sedan nog in de prijslijst van Toyota, maar vervolgens verdween hij. Nu is hij terug. De Toyota Camry kost 39.995 euro en is daarmee duurder dan een Volkswagen Passat, die voor 38.280 euro mee naar huis mag.

Ook krachtiger dan een Passat
De hybride aandrijflijn van de Camry bestaat uit een 2,5-liter viercilinder benzinemotor, een elektromotor en een automaat. Die leent hij van de eerder dit jaar gepresenteerde Toyota RAV4. Het gecombineerde vermogen bedraagt 218 pk. Daar kan de Volkswagen Passat dan weer niet aan tippen: zijn basis-benzineversie levert maar 150 pk.

Rijk uitgerust
Tot de standaarduitrusting van de Toyota Camry behoren 17-inch lichtmetalen wielen, een 7-inch multimediasysteem, klimaatbeheersing en een achteruitrijcamera. Ook aan de veiligheidsuitrusting is gedacht. <b>Standaard heeft de Camry botswaarschuwing met voetgangersdetectie, adaptieve cruisecontrol, een spoorassistent met stuuringrepen en een grootlichtassistent. Halverwege mei staat de Toyota Camry in de showroom.

 

AutoWereld

No data available

ServiceWereld

No data available

Veiligheid online

Bescherm uzelf tegen gegevensdiefstal (fishing), fraude met cheques en niet-serieuze aanbiedingen. Surf veilig met onze tips.

Zoeken

Merk
Model